marts 2, 2016

Om London Eksperten

London Eksperten

                                Kristoffer Føns, ekspert i rejser til London.

London Eksperten er en service for dig, der gerne selv vil planlægge din rejse til London, men ønsker at få hjælp til at finde det rette hotel samt få information om lufthavnstransport, seværdigheder og offentlig transport i den engelske hovedstad. 

Bag London Eksperten står jeg, Kristoffer Føns. Min karriere i rejsebranchen startede, da jeg i 2012 arbejdede for ferielejlighedsportalen Wimdu.

Knap et år senere startede jeg min egen rejseblog, Rejsekris.dk, hvor jeg har haft et stort fokus på at skrive om London, som uden tvivl er min yndlingsby i verden og fortsat er en by jeg besøger mange gange om året.

Siden har jeg udvidet med endnu en rejseblog, Storbritannien.dk, hvor kærligheden til London i endnu højere grad er blevet dyrket. Mine indlæg om London er blevet læst af flere hundredetusinde danskere og jeg har besvaret kommentarer og mails om London fra flere hundrede læsere.

De sidste par år har jeg i stigende grad rejst til London og skrev i efteråret 2015 også en gratis e-bog med tips til seværdigheder i London, der blev modtaget godt og er hentet af over 1000 danskere.

I begyndelsen af 2016 kunne jeg mærke en stigende lyst til at arbejde endnu mere med rejser til London, hvorfor jeg startede London Eksperten.

Rejsekonsulent med ekspertise i London

London Eksperten logoLondon Eksperten drives af en brændende lyst til at give danskere en god oplevelse, når turen går til London.

I mine samtaler med læsere af mine to rejseblogs kunne jeg fornemme, at der var et behov for en service som denne. Man kan godt købe en pakkerejse til London, men når flybilletterne kan fås til under 100 kr, forstår jeg godt, at man vælger selv at sammensætte sin rejse.

London Eksperten er netop for dig, der gerne selv vil planlægge rejsen, men har brug for den rette viden & de rette værktøjer for at kunne få en god rejse til London.

Du kan vælge at få hjælp til hele din rejse til London gennem London Pakken eller blot få en skræddersyet rejseplan for din lufthavnstransport i London. Du kan også følge London Eksperten på Facebook her.

Jeg håber, du får god nytte af London Eksperten.

Kristoffer Føns

Firmaoplysninger:

Føns.com
Kogtvedhøj 47B
5700 Svendborg
CVR: 33664850
Kontakt: kf@rejsekris.dk

London Eksperten er ikke et rejsebureau eller en udbyder af pakkerejser. London Eksperten er udelukkende en konsulent-service.