marts 2, 2016

London Pakken – En bedre storbyferie til London for kun 199,-

London Eksperten

London Pakken er for dig, der vil have en god rejse til London, hvor du har styr på de praktiske ting hjemmefra.

Med London Pakken får du den fornødne information, der gør dig i stand til selv at planlægge den perfekte storbyferie til London.

Hvad er London Eksperten?
London Eksperten er en konsulent-service startet af mig, Kristoffer Føns. Jeg har siden 2013 hjulpet andre med at få en god tur til London via mine blogindlæg på Rejsekris.dk & Storbritannien.dk.

På opfordring startede jeg London Eksperten, hvor jeg nu i endnu højere grad hjælper danskere med selv at planlægge rejsen til London.

Det er nemt at bestille en billig flybillet til London, men London er ikke en billig by at opholde sig i og der er en række udfordringer ved rejsen som jeg med London Pakken forsøger at hjælpe med.

Mit mål er at give dig en bedre, billigere og nemmere storbyferie til London, hvor du med ro i sjælen kan sætte dig ind i flyet og vide, at du er godt forberedt, når du lander i en af Londons lufthavne.

Prisen for London Pakken er kun 199 kr uanset antal deltagere.

Betaling foregår via Mobilepay.

Bestil Nu

Vigtig information i forbindelse med dit køb:

London Eksperten er ikke et rejsebureau. London Eksperten er en rejsekonsulent, der giver dig information om, hvordan du selv bestiller alt fra hotel til lufthavnstransport og bl.a. ’spring-køen-over’ billetter til de mest populære seværdigheder i London.

London Eksperten kan dermed ikke holdes ansvarlig ved eventuelle aflysninger eller forsinkelser på din rejse, men anbefaler velrenommerede firmaer såsom Hotels.com, National Express og henviser bl.a. såvidt muligt til VisitBritain, når det kommer til køb af diverse billetter. London Pakken er ikke en pakkerejse, men en konsulent-service. Leveringstid er 1-3 hverdage efter modtaget betaling & information fra køber.

london ekspertenLondon Pakken indeholder:

Anbefaling af 3 hoteller valgt ud fra din angivne prisklasse & ønsker om område ✓

Ved hjælp af erfaring & tjek af anmeldelser fra tidligere gæster udvælger jeg 3 hoteller i London, der passer til dine kriterier. Du er, naturligvis, ikke forpligtet til at booke et af de 3 – London Eksperten er desuden upartisk og har ingen aftaler med de hoteller, der anbefales.

Skræddersyet rejseplan for turen fra lufthavnen til det valgte hotel ✓

Du finder ud af, hvordan du helt præcist kommer fra lufthavnen til dit hotel & samtidig får du links til booking af billetter hjemmefra. Du får både ro i sjælen & sparer potentielt mange penge på transporten.

Anbefaling af seværdigheder & oplevelser i London ✓

London har nok at byde på, men hvilke seværdigheder er turistfælder og hvilke er et besøg værd? Du får information om de bedste seværdigheder & links til bestilling hjemmefra. Der er ofte mange penge at spare ved at booke hjemmefra & samtidig er det tit muligt at købe en “spring-køen-over billet”.

Information om offentlig transport i London ✓

Hvordan finder man rundt i London? Hvordan køber man billetter? Hvordan sparer man penge på offentlig transport i London? Du lærer alt, hvad der er værd at vide om tog, busser & undergrundsbanen i London.

London Eksperten giver dig med denne pakke viden til at planlægge den perfekte storbyferie til London. Du lærer at sammensætte din egen rejse til London – uden at betale ekstra gebyrer til rejsebureauer eller billetkontorer. Det anbefales, at du først og fremmest booker din flybillet til London og derefter bestiller London Pakken.

Bestil London Pakken og få en bedre storbyferie til London.

Bestil Nu